Udviklingsområder - indlagte konkurrencer

18/02 - 2020 |

Alle afdelinger har specifikke fokusområder. Disse fokusområder skal dels understøtte deltagernes udvikling og dels sikre, at de får alle de værdier, som golf tilbyder, med sig. Eksempler på udviklingsområder, der kan være i fokus til de forskellige afdelinger findes i tabel 12.

 

Parametre

Eksempel på udviklingsområde

Det sociale Fair play, at være sin egen dommer, medspiller vs. modstander, etikette, sprog, o.s.v.
Det tekniske Færrest put, tættest på midten i drivet, flest ramte fairways, tættest flaget o.s.v.
Det fysiske Længste drive, højeste svinghastighed
Det mentale Course management, selvtillid, plads til at fejle o.s.v.

 

 

Vi kender indlagte konkurrencer fra mange golfturneringer i klubben, f.eks. tættest flaget, færrest puts, længste drive mm. Ved at indlægge små konkurrencer i D-Tour, f.eks. en puttekonkurrence, kan det give spillerne incitament til i særlig grad at fokusere på dette parameter.

Det er vigtigt, at den indlagte konkurrence matcher de behov og udviklingsområder, der har udviklings-potentiale i en given alder og på et givent niveau. De indlagte konkurrencer vil variere fra gang til gang og fremgå under turneringsinfo på den pågældende turnering i Golfbox.

De indlagte konkurrencer har også to yderligere fordele i forhold til denne målgruppes behov. For det første hjælper de til, at selvom man skulle have en dårlig dag på golfbanen, så er der lidt at spille efter hele vejen rundt på runden. For det andet hjælper disse konkurrencer til at fremhæve forskellige evner fra gang til gang og vil med stor sandsynlighed også være med til at kåre forskellige vindere fra afdeling til afdeling.