Holdturneringen

Holdturnering: Til og med 24 år

Hcp: 53,9 og lavere
 

Holdturneringen

Holdturneringen er en mulighed for at blive en del af et hold, repræsentere sin klub og styrke samværet med andre golfspillere i klubben. Spillerne kommer ud og prøver nye baner sammen med deres venner fra klubben, så turneringsoplevelsen kommer til at virke tryg også for de nyeste og yngste. Det er også en social turneringsform, hvor man møder juniorer fra andre klubber, som også elsker golf, og får måske skabt sig nogle nye venskaber.

Tilmelding for klubberne til 2021 sæsonen åbner 1. februar 

Mere om Holdturneringen - målgruppe, rækker og spilformat

Holdturneringen spilles på hverdagsaftener over som udgangspunkt 9 huller. Man deltager med 4 spillere på et hold, og spiller 2 singler og en foursome. Matcherne spilles som hulspil med handicap.

Holdet spiller i puljer á 3-4 hold, hvor man spiller på både ude- og hjemmebane, dvs. at man løbende spiller kampe henover sæsonen.


 

U16 

A-række 

Mesterrække 

Hcp 

53,9-25,1

25 og lavere

Teested 

Rød tee eller tilsvarende 

Klub tee 

Antal huller 

9 huller 

9 huller 

Spilleform/format 

Hulspil med hcp. 

Hulspil med hcp. 

Voksenrolle 

Voksenmarkør 

 

 

 

 

U25 

A-række 

Mesterrække 

Hcp.

53,9-25,1 

25 og lavere

Teested 

Klub tee 

Klub tee 

Antal huller 

9 huller 

9 huller 

Spilleform/format 

Hulspil med hcp. 

Hulspil med hcp.

Hvem kan deltage i Holdturneringen?

Alle spillere med et hcp under 54  den 1. januar 2021 kan deltage i turneringen hele året, uanset om man kommer under hcp. 18 i løbet af sæsonen. Derudover kan alle spillere, der kommer ned i hcp. under 54 i løbet af sæsonen, spilles ind i turneringen.

 

Turneringen er inddelt i to aldersrækker, U16 og U25. I U16 rækken skal alle spillere være under 16 år, dvs. 15 år eller derunder hele 2021. I U25-rækken kan man være helt op til 24 år, dvs. at en 14-årig både kan deltage i U16-rækken eller i U25-rækken alt efter, hvilke hold klubben har mulighed for at stille.

 

DGU opfordrer til, at alle juniorledere i starten af året undersøger klubbens juniorers handicapniveau pr. 1. januar 2021, og forsøger at få så mange juniorer som muligt ud og spille denne turnering. Er klubben pga. manglende spillere ikke i stand til at stille et hold, er man velkommen til evt. at slå sig sammen med en naboklub om et fusionshold. Det vigtigste er, at alle U25 spillere i målgruppen får mulighed for at blive en del af et hold, så de sammen kan dyste mod andre klubber.

 

Turneringens 4 etaper:

 1. Indledende puljekampe
  Skal være spillet senest den 18. juli.

 2. Mellemrunder til der er højst 4 hold tilbage i hver række i hver landsdel.
  Skal være spillet senest den 22. august.

 3. Landsdelsfinaler (hhv. Birkemose, Brøndby, Skovbo og Struer)
  Afvikles den 12. september.

 4. Landsfinale (Randers Golfklub)
  Afvikles den 3. oktober.

 

Holdturneringens sociale fokus

Vi opfordrer til at holdene altid slutter samlet af efter en kamp. I mange år har der været tradition for at slutte af samlet med en sodavand eller en bid mad. Det synes vi støtter rigtig godt op omkring værdierne i turneringen og vores sport generelt.

 

Vi ønsker alle nogle gode matcher og holdkampe.