JDT - Junior Distrikt Tour

En individuel turnering for juniorer og ynglinge

Turneringer

23/01 - 2019 |

Junior Distrikts Tour (JDT) er en individuel turnering for junior- og ynglingespillere. Touren er en mulighed for at styrke samværet med andre golfspillere i distriktet, og derfor er det en super god turnering at deltage i, når man er klar til at spille turneringer på nye baner og gerne vil møde en masse andre børn, der spiller golf.

Uanset om man gerne vil noget mere med golfspillet og med tiden spille ranglisteturneringer, eller om man bare gerne vil spille for sjov uden at tænke elite, er JDT en rigtig god turnering at vælge. Der er fokus på det sociale, og samtidig er turneringen også med til at forberede overgangen til de lavere handicapgrupper og f.eks. ranglisteturneringer eller andre eliteturneringer.

Man kan deltage i fire rækker

  • U14 (til og med det år man fylder 13)

  • U16 (til og med det år man fylder 15)

  • U19 (til og med det år man fylder 18)

  • U25 (til og med det år man fylder 24)

 

Der spilles slagspil over 18 huller med fuldt handicap, og der spilles 4-5 runder i løbet af sæsonen, hvoraf de 4 bedste runder tæller til kvalifikationen til henholdsvis Super Cup U14 og Super Cup, hvor de 8 bedste spillere fra hvert distrikt mødes.

Deadline for tilmelding er en uge før spilledato. Spillerne skal kunne dokumentere fuldtids hjemmeklubmedlemskab af godkendt klub under Dansk Golf Union i Distrikt 1.